Domain és Webhosting


Domain név vásárlás

A jól megválasztott domain név akár egy sikeres internetes vállalkozás alapja is lehet. Akár cégnevét, akár a kínált termék vagy szolgáltatás nevét kívánja lefoglalni (pl.: keresőoptimalizálási céllal), szakembereink segítségére lesznek a legmegfelelőbb domain(ek) kiválasztásában és megvásárlásában. Vállaljuk mind a hazai ( .hu, .info.hu, .bolt.hu stb.), mind a gyakori nemzetközi (.eu, .com, .net, .org, .info) domain nevek foglaltság ellenőrzését és megvásárlását ügyfeleink részére, de speciális esetekben javasoljuk különleges domain nevek foglalását is. (afrikai domainek: .sc, .se, .ki, .nu stb., ázsiai domainek: .asia, .jp, .cn, .ru .az. stb.)


Amennyiben nem sikerül az elvárásoknak megfelelő szabad domain nevet találni és foglalni, vállaljuk a már foglalt, de a tulajdonos (domain bróker) által eladásra felkínált nevek megvételét, és az új tulajdonosra történő átruházásának teljes körű lebonyolítását is.

 

Webhosting szolgáltatás

A különböző webodalak és webáruházak zökkenőmentes üzemeltetéséhez elengedhetetlen, hogy megbízható szerveren fussanak, amit mind külföldről, mind belföldről nagy sebességgel tudnak a látogatók elérni.