Webprogramozás


Amennyiben az elkészítendő vagy megújítandó honlappal kapcsolatos igényei túlmutatnak a rendelkezésre álló modulok keretein, vagyis szolgáltatásai kiterjesztéséhez, üzleti terve megvalósításához egyedi fejlesztésre van szüksége, csapatunk kézséggel áll rendelkezésére, hogy tudásunkat és sokéves tapasztalatunkat felhasználva a legjobb megoldások szülessenek. Az egyedi fejlesztés a honlapkészítés folyamatába szervesen beépülve, de különálló tevékenységként jelenik meg.

A fejlesztés menete:

  • Honlap megtervezése során - egyedi funkciókkal kapcsolatos követelmények rögzítése.
  • Funkciók megtervezése - az egyedi funkciók működésének részletes megtervezése, a tervezés során felmerülő kérdések folyamatos egyeztetése és pontosítása.
  • Funkciók implementálása - a megtervezett funkciók megvalósítása és belső tesztelése, hibák javítása.
  • Honlap összeállítása során - a megvalósított egyedi funkciók honlapba történő integrálása és ellenőrzése, esetleges hibák javítása.
  • Tesztelés és átadás során - az egyedi funkciók végső tesztelése a megrendelő által.

Bár a fejlesztés során a legnagyobb körültekintéssel járunk el, az eredményt pedig szisztematikusan leteszteljük, ennek ellenére hibák minden szoftver produktumban előfordulhatnak. Ezért munkánkra garanciát vállalunk, mivel tisztában vagyunk vele, hogy egy hiba legrosszabb esetben komoly kiesést jelenthet üzletmenetében. A garancia a felmerült hiba kijavítására vonatkozik, amennyiben a mindenkori forráskód az átadott kóddal teljes mértékben megegyezik."